Selecteer een pagina

Onze Trajecten

The Crew Company


Training your assets

Onze trajecten

Wij denken graag met u mee en hebben verschillende mogelijkheden om u te helpen en te ondersteunen. Hieronder onze verschillende trajecten. Wij vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend gesprek.

coaching

1-op-1 coaching voor een intensieve on-the-job coaching, naar wens en onderwerp in te vullen

ROLLENSPEL

trainen met behulp van rollenspellen en een acteur/actrice, spannend maar zeer effectief

TRAINING

plenaire trainingen, locatie altijd volgens de wens van de klant

Klantcases

“Hoe spannend is het als een privékliniek je benadert om de patiëntbeleving te verbeteren van een score van 8,7 naar een 9+! Dat is best een uitdaging. Maar met zulke enthousiaste, leergierige medewerkers is dat een kwestie van een intensieve 1-op-1 coaching on-the-job voor alle medewerkers die direct in contact staan met patiënten. Omgaan met angstige, soms veeleisende patiënten zijn wij vanuit de luchtvaart gewend in de vorm van passagiers. We hebben dus ook een mooie brug kunnen slaan richting de privékliniek”.

“Eind vorig jaar benaderde een medisch opleidingsinstituut ons met de vraag of wij, als ervaren luchtvaartmensen, eens naar hun Crew Resource Management training wilden kijken. Natuurlijk wilden wij dat! Ondertussen hebben wij hun CRM-trainingen aangepast naar de laatste updates en ontwikkelingen met als doel om meer mensenlevens te redden. De ervaringen zijn zeer positief. Het is supermooi om te zien hoe onze CRM-trainingen vanuit de luchtvaart heel vloeiend aansluiten op die van de medische wereld”.