Selecteer een pagina

onze diensten

The Crew Company


Training your assets

Consultancy

 

Onze Scrum Masters hebben een echte Agile-mindset en de drive om een bepalende rol te spelen in processen met een high-end Agile delivery-oplossing. De belangrijkste reden voor een bedrijf om een Scrum Master aan te trekken zou moeten zijn om stabiele en zelforganiserende teams of bedrijven te creëren, helpen om organisatorische belemmeringen te identificeren en op te lossen, evenals adoptie van de Agile filosofie in de organisatie. Onze professionals worden vaak ingezet voor coaching. Naast individuele begeleiding kan coaching ook gericht zijn op een heel team. Alles met als doel om klanten vooruit te helpen. Onze professionals zijn per direct beschikbaar en je bepaalt zelf voor welke periode je ze nodig hebt.

Crew Resource Management: samenwerking en besluitvorming

CRM is eind jaren zeventig ontwikkeld in de luchtvaart om incidenten veroorzaakt door het falen van de samenwerking aan te pakken. Centraal hierbij staan de niet-technische vaardigheden zoals communicatie, besluitvorming en leidinggeven. Deze manier van werken is één op één over te zetten naar elk bedrijf. Het resultaat is een efficiënte, doelgerichte samenwerking en besluitvorming waarbij alle middelen binnen het team of het bedrijf gebruikt worden. Hoe efficiënter Crew Resource Management wordt gehanteerd, hoe optimaler de resultaten.

 

Hospitality: aandacht, enthousiasme, hulpvaardigheid

 

Het gaat erom of een klant (gast) jou als gastvrij ervaart. Jij bepaalt niet de norm. De klant wenst gastvrij onthaald te worden. Bij gastvrijheid gaat het om aandacht, enthousiasme, hulpvaardigheid. Maar ook om humor, openheid, perfectie, snelheid en kwaliteit. We laten zien hoe je als organisatie gastvrij wordt en wat daarvoor nodig is. Je moet bereid zijn te investeren in je medewerkers en aan de slag te gaan met de organisatiecultuur. Hierdoor zal je verwachtingen overtreffen en voelen klanten zich echt fijn en geholpen.

“Education is not the learning of facts,
but the training of the mind to think.”
(Albert Einstein)